• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Dodge Ram autosleutel

US-Partscenter heeft een breed scala aan contactsleutels en sloten voor Dodge RAM.
We kunnen een autosleutel en contactslot voor bijna elke Dodge Ram vervangen, dupliceren en/of programmeren.
De meeste autosleutels die na 2004 zijn geproduceerd, moeten op het voertuig worden geprogrammeerd om de auto correct te kunnen starten.
US-Partscenter beschikt over alle benodigde apparatuur om contactsleutels voor vrijwel alle elke Dodge RAM te programmeren!
( Indien nodig programmeren wij ook op locatie, vraag naar de voorwaarden )

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dodge Ram autosleutel bijmaken

Ook je Dodge Ram 1500 maakt gebruik van een autosleutel. Tegenwoordig is dat nog slechts een behuizing met een zender of transponder erin. Maar ook de klassieke autosleutel komt nog voor in specifieke Dodge Ram modellen. Ben je je reservesleutel kwijt, of wil je gewoon een extra sleutel voor je Dodge Ram 1500 laten bijmaken, dan doe je dat in een paar eenvoudige stappen.

Welke autosleutel voor Dodge Ram 1500?

Allereerst bepaal je welke autosleutel jij nodig hebt voor je Dodge Ram. Gaat het alleen om een zender of om een klassieke sleutel die nog geslepen moet worden.

We bieden diverse opties, merken en after market modellen aan. Hierbij gaat het om de transponder voor de startonderbreking, de afstandsbediening en een eventuele klapsleutel.

Dodge Ram transponder sleutel

Als je alleen een zender nodig hebt zijn de stappen vrij eenvoudig. Je koopt de nieuwe zender en wij kunnen hem direct voor je programmeren om hem te laten inregelen op de juiste frequentie. Let op: Meestal heb je hierbij ook je kentekenkaart en/of legitimatiebewijs nodig om aan te tonen dat jij een eigenaar van de Dodge Ram bent en dus bevoegd bent voor het ontvangen van een nieuwe transponder.

Bekijk ons volledige assortiment van onder andere Mopar en PCH

Dodge Ram autosleutel laten bijmaken

Ook de klassieke sleutel komt nog voor bij Dodge Ram 1500. Je koopt een ongeslepen model en laat hem bij je lokale sleutelmaker eenvoudig op maat slijpen. Op die manier is het laten bijmaken van een reservesleutel een fluitje van een cent.

Is de autosleutel niet wat je zoekt maar ben je op zoek naar andere onderdelen, zoals een Dodge Ram oliefilter of een set Dodge Ram banden? Geen probleem! US-Partscenter is de specialist in Amerikaanse auto onderdelen. En heeft alles in huis voor jouw Dodge Ram 1500. Bel gerust voor advies of bestel direct en heb je producten morgen al huis.