• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Ford F150 Aandrijflijn

11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De aandrijflijn is natuurlijk erg belangrijk voor de Ford F150. Bij de aandrijflijn voor deze auto denken we aan:

- Ford F150 Dichtingsringen
- Achteras
- Aandrijving
 Differentieel componenten 

Alle onderdelen van de aandrijflijn slijten. Rubber droogt uit en assen krijgen speling in het lager. Het is daarom erg belangrijk om jouw Ford F150 aandrijflijn regelmatig te controleren en te onderhouden. Door onderdelen op het juiste moment te vervangen voorkom je verdere schade - en problemen onderweg.

Ford F150 Differentieel

Het differentieel van een auto is een reeks tandwielen die met elkaar verbonden zijn en afhankelijk van elkaar een eigen snelheid draaien. Zo kan een as met verschillende draaisnelheden rijden. Het is belangrijk dat het Ford F150 differentieel het vermogen effectief omzet in snelheid en grip. Vooral de kracht- en snelheidsverdeling van het wiel speelt hierbij een grote rol. Wanneer je de Ford F150 draait, legt het wiel in de binnenbocht een kortere afstand af dan het wiel in de buitenbocht. Het differentieel maakt het mogelijk om de snelheid per wiel hierop af te stemmen.

Het is duidelijk dat het Ford F150 differentieel erg belangrijk is. Het onderhoud van het differentieel en de aandrijflijn is dus ook essentieel. Onze tip: Controleer regelmatig of de rubbers nog perfect zijn. De rubbers rondom de as zorgen namelijk voor demping en afdichting zodat de as goed werkt. Zie je geen scheurtjes en geen uitdroging van de rubbers? Dan is alles nog in orde. Als de rubbers vervangen moeten worden, kun je de juiste rubbers voor de Ford F150 vinden bij US Partscenter.

De Ford F150 aandrijflijn bij US-Partscenter

Ben je op zoek naar een complete Ford F150 aandrijflijn of heb je alleen nieuwe rubbers voor het differentieel nodig? Hoe dan ook, je vindt het in ons assortiment. In onze eigen voorraad, geselecteerd met behulp van deskundig advies en vervolgens snel geleverd. Bestel direct. Of stel jouw vragen.