• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Dodge Ram banden

Producten 1-12 van 19
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-12 van 19
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Dodge Ram banden

Een belangrijk deel van de uitstraling wordt verzorgd door de Dodge Ram banden. Grote banden al dan niet met grof profiel. In Nederland hebben we een goed wegennetwerk en vrijwel overal verharde wegen. Een off road profiel staat natuurlijk fantastisch, maar de ondernemers die hun auto zakelijk rijden kiezen meestal Dodge Ram 1500 banden met een ‘normaal’ profiel voor verharde wegen. Waar deze pick up truck natuurlijk bekend staat om zijn kracht, wil je die power output ten alle tijden omzetten in grip. De juiste Dodge Ram banden zorgen voor de juiste grip bij alle weersomstandigheden, ook op verharde wegen. We hebben daarom Dodge Ram banden voor je geselecteerd in diverse maatvoeringen én van diverse merken.

Onze merken banden Dodge Ram 1500 zijn onder andere:

  • Bridgestone
  • Goodyear
  • Hankook
  • Pirelli
  • Yokohama

 

Natuurlijk hebben we ook nog andere merken banden Dodge Ram en is er zelfs nog meer mogelijk op aanvraag. Het is ons doel om jou de juiste Dodge Ram 1500 banden te leveren, zodat jij met de banden rijdt die je nodig hebt.

Welke banden voor Dodge Ram

We noemde al het belang van grip en profiel voor jouw Dodge Ram banden. Uiteraard kies je de juiste bandenmaat bij jouw Dodge Ram velgen. Allereerst kijk je welke inchmaat velgen je nu mee rijdt. Vervolgens bepaal je de hoogte en de breedte van de band. Houd er rekening mee dat een andere bandhoogte ook een andere omtrek heeft. Dit is dus van invloed op de berekening voor je snelheidsmeter. Daarnaast worden de juiste Dodge Ram banden ook afgestemd op het belastbaar gewicht van de auto. Meer lading zorgt voor meer druk en dan wil je dat daar de juiste Dodge Ram banden voor worden gemonteerd.

Twijfel je over de juiste banden voor je Dodge Ram 1500? Bel ons nu direct voor advies en we helpen je snel. 010 - 261 5897

 

Bandenmaat Dodge Ram 1500

 

 

Banden Dodge Ram 1500 kopen bij US-Partcenter

Je banden voor je Dodge Ram koop je bij de specialist. US Partcenter heeft alle onderdelen voor alle Amerikaanse auto’s. Zoveel onderdelen dat het amper op de website past. Specifieke wensen zijn dus altijd mogelijk. We bestellen direct uit eigen voorraad in ons magazijn in Dallas, Texas (USA). We werken met originele onderdelen en perfecte kwaliteit. Zowel verzending als het ophalen van je Dodge Ram 1500 banden is mogelijk. Welke Dodge Ram banden kunnen we voor je klaar leggen?