• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Ford F150 inlaat brandstof en inspuiting

Producten 1-12 van 16
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Producten 1-12 van 16
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Het inlaattraject en het inlaatspruitstuk van de Ford F150 hebben als taak lucht in de cilinders van de motor te zuigen voor de verbranding. De lucht wordt eerst in de carburateur of het gasklephuis gezogen door de krukas die een blower of ventilator aandrijft. De carburateur of gasklep doseert dan een mengsel van brandstof en lucht voor elke cilinder.

Het mengsel stroomt door een inlaatklep in elke cilinderkop en duwt de resterende uitlaatgassen van de vorige cyclus door een uitlaatklep naar buiten. Nadat de inlaatklep is gesloten, beweegt de zuiger weer omhoog en comprimeert het lucht-brandstofmengsel voordat het met een bougie wordt ontstoken. Deze explosie drijft de zuiger weer naar beneden en drijft de krukas van de motor aan. De Ford F150 inlaat speelt dus een belangrijke rol in elke rit die je maakt.

Heb je Ford F150 inlaat onderdelen nodig?

Wanneer er problemen zijn met de inlaat, is het gevolg dat de krukas niet meer wordt aangedreven. Hierdoor kun je niet meer rijden. Je hebt dan direct nieuwe Ford F150 inlaat onderdelen nodig. Welke dat precies zijn, kan de garage jou vertellen. Want soms is het brandstoffilter defect, terwijl in andere gevallen het luchtfilter vervangen moet worden. Bij US-Partscenter vind je allerlei Ford F150 inlaat onderdelen. Onder andere:


- Ford F150 MAP-sensor
- Massa luchtstroom sensor
- Inlaatspruitstuk
- Luchtfilter
- Injectoren
- Ford F150 Brandstofspruitstuk
- Brandstoffilter
- Brandstofpomp
- Gasklephuis

Wij zijn er voor jou

Natuurlijk wil je niet dat jouw auto stilstaat. Daar heb je hem niet voor gekocht! Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres. Wij importeren al sinds de jaren tachtig Amerikaanse auto-onderdelen naar Europa, zodat bestuurders zoals jij sneller geholpen worden.

Het is voor ons net zo belangrijk als voor jou dat je snel en veilig weer kunt rijden. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment Ford F150 Intake onderdelen. Kun je een bepaald onderdeel niet vinden? Gebruik de onderdelenzoeker of stuur ons een e-mail

Ford F150 inlaat onderdelen veilig en snel geleverd

Nadat je online of met hulp van onze specialisten de benodigde Ford F150 inlaat reserveonderdelen hebt besteld, hoef je niet lang te wachten. Wij leveren in heel Nederland namelijk binnen 1-2 werkdagen. Als het reserveonderdeel al in Europa is opgeslagen. Is dat niet het geval? Dan sturen we het per vliegtuig vanuit Amerika naar Nederland. Dit duurt meestal zo'n 5 tot 6 werkdagen. Zo kan jij of de werkplaats snel aan de slag. En rijd je binnen enkele dagen weer rond in jouw geliefde Ford F150.