• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Achteras

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dodge Ram achteras 

De achteras is een belangrijk onderdeel van de Dodge Ram 1500. De Dodge Ram achteras zorgt ervoor dat de achterwielen goed functioneren en verbindt de carrosserie met de wielophanging. Over het algemeen houdt een achteras het een heel autoleven lang uit, maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat de achteras bij een ongeluk of slechte onderhoud toe is aan vervanging. 

Dodge Ram achteras vervangen 

Je merkt al gauw tijdens het rijden wanneer de achteras toe is aan vervanging. Ook wanneer de achterwielen scheef onder de Dodge Ram 1500 staan is het tijd om de Dodge Ram achteras te vervangen. Wij raden aan om dit te laten doen bij een vakgarage. Het vervangen van de Dodge Ram achteras is een complexe taak en niet voor iedereen weggelegd. Voor het beste resultaat bestel je de Dodge Ram achteras bij US-Partscenter. 

Levensduur Dodge ram achteras 

Wanneer de Dodge Ram achteras roestplekken heeft, betekent dit niet dat deze meteen toe is aan vervanging. Sterker nog, roestplekken aan de achteras zijn bijna onvermijdelijk. Wel heeft het wegwerken van deze roestplekken invloed op de levensduur van je Dodge Ram achteras. Maak daarom om de zoveel tijd de Dodge Ram achteras schoon met roestwerende lak. 

Draaien de wielen niet meer soepel, maar ligt het niet aan de Dodge Ram achteras? Wellicht moet de voorwiellager vervangen worden. De voorwiellager zorgt ervoor dat de wielen soepel draaien ten opzichte van je vooras. Ook dit onderdeel van je Dodge ram 1500 moet op den duur vervangen worden. 

Dodge Ram achteras kopen bij US-Partscenter

De Dodge Ram achteras koop je natuurlijk bij US-Partscenter. Met ons ruime assortiment van meer dan 3.000.000 onderdelen zijn we dé speciaalzaak omtrent Amerikaanse auto’s. Bestel jij de Dodge Ram achteras voor 15:00 uur? Dan krijg je deze de volgende werkdag bezorgd. 

Wil je toch nog meer informatie omtrent de Dodge ram achteras of overige amerikaanse onderdelen? Neem dan contact met ons op of bel naar +31 10 261 5898.