• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Service op locatie

Hardware & Software

Terwijl de auto doorgaat met de overgang van een hardware-aangedreven machine naar een software-aangedreven elektronisch apparaat, wordt de monteur opleiding van de auto-industrie herschreven.

Tegenwoordig spelen software, grote rekenkracht en geavanceerde sensoren steeds meer een rol. Ze maken de meeste moderne innovaties mogelijk, van efficiëntie tot connectiviteit tot autonoom rijden tot elektrificatie en nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Naarmate het belang van elektronica en software echter is toegenomen, neemt ook de complexiteit toe. Neem als voorbeeld het exploderende aantal softwareregels (SLOC) in moderne auto's. In 2010 hadden sommige voertuigen ongeveer tien miljoen SLOC; tegen 2016 is dit met een factor 15 uitgebreid tot ongeveer 150 miljoen lijnen. Een sneeuwbal effect van complexiteit veroorzaakt aanzienlijke software gerelateerde problemen, zoals blijkt uit miljoenen recente terugroepacties voor updates van voertuigen.

OpLocatie

Bij US-Partscenter leveren wij niet alleen de hardware wat u van ons gewend bent, maar nu ook de software. Dit kan via onze partner in de werkplaats in Rotterdam of bij u op locatie. De mogelijkheden per voertuig zijn legio, dus helaas hier niet even te benoemen.

Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.


Onderstaand de opties per merk:

GM diagnose stellen - software update - programmeren ECU - sleutel koppelen aan voertuig - ombouw navigatie US ➤ EU
Ford diagnose stellen - software update - programmeren ECU - sleutel koppelen aan voertuig - ombouw navigatie US ➤ EU
Dodge diagnose stellen - software update - programmeren ECU - sleutel koppelen aan voertuig - ombouw navigatie US ➤ EU
Toyota USA  diagnose stellen - software update - programmeren ECU - sleutel koppelen aan voertuig