• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Accu

1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 product
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ford F150 accu 

De accu is eigenlijk 1 van de belangrijkste onderdelen van de Ford F150. De accu van je Ford F150 is namelijk de batterij van de auto. Een lege accu veroorzaakt een hoop problemen. Veel mensen denken dat een accu alleen noodzakelijk is voor het starten van de Ford F150, maar het draagt ook bij aan het leveren van stroom aan alle andere elektrische componenten in de Ford F150. Denk bijvoorbeeld aan de autoradio en de lampen in de auto. Wanneer de accu minder dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft gebruikt dien je de Ford F150 accu te vervangen. 

Wanneer moet ik mijn Ford F150 accu vervangen? 

Je merkt eigenlijk al heel gauw wanneer je de accu van je Ford F150 dient te vervangen. Over het algemeen gaat een accu ongeveer 6 jaar mee. Een versleten Ford F150 accu laadt zich slecht en langzaam op. Daarnaast levert een versleten accu onvoldoende stroom aan andere elektrische componenten. Zet meerdere stroomverbruikers, zoals de autoradio, verlichting en airco aan. Merk je dat de kracht van het licht afneemt naarmate deze onderdelen tegelijkertijd aan staan? Dan is het hoogstwaarschijnlijk tijd om de Ford F150 accu te vervangen. 

Stimuleer levensduur van Ford F150 accu 

De levensduur van de Ford F150 accu is natuurlijk afhankelijk van meerdere factoren en op de meeste heb je zelf geen invloed. Dit betekent niet dat je geen enkele invloed hebt op de levensduur van je Ford F150 accu. Slecht onderhoud draagt namelijk ook bij aan slijtage. Daarnaast is het uitsluitend rijden van korte afstanden ook nadelig voor de levensduur van de Ford F150 accu. De accu wordt op deze manier nooit optimaal geladen. Het is daarom aangeraden om regelmatig wat langere afstanden te rijden. 

Zelf Ford F150 accu vervangen 

Je vervangt je Ford F150 accu heel eenvoudig zelf. Het wordt wel aangeraden om de Ford F150 accu te laten vervangen bij een autodealer als je een nieuwer model hebt met veel elektronica. De installatie van een nieuwe accu neemt ongeveer  45 minuten in beslag. 

Ford F150 accu koop je bij US-Partscenter 

Ben jij op zoek naar een Ford F150 accu of andere Ford F150 onderdelen? Dan ben je bij US-Partscenter aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit meer dan 3.000.000 onderdelen. Wij zijn daarom ook niet zomaar dé specialist omtrent Amerikaanse onderdelen. 

Bestel jij vandaag nog voor 15:00 uur je Ford F150 accu? Dan wordt deze de volgende werkdag bij je bezorgd. Wil je meer informatie omtrent de Ford F150 accu of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar 010 261 5898.