• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Achterlicht

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Achterlicht Dodge Ram 1500

Het Dodge Ram 1500 achterlicht is natuurlijk een cruciaal onderdeel van de auto. Een Achterlicht van de Dodge Ram 1500 is één unit per kant met daarin verwerkt: het remlicht, knipperlicht, stadslicht en mistlamp. 

Elke generatie Dodge Ram 1500 heeft zijn eigen achterlicht. Alle achterlichten voor Dodge Ram 1500 worden los per unit verkocht. Als je een set achterlichten Dodge Ram 1500 nodig hebt, bestel je dus een linker en rechter unit.

Verschillende soorten achterlichten Dodge Ram 1500

De belangrijkste verschillen tussen achterlichten voor Dodge Ram 1500 zijn allereerst de pasvorm voor welke generatie Dodge Ram 1500 het achterlicht geschikt is. De meeste achterlichten voor Dodge Ram 1500 zijn per type voor ongeveer 8 modeljaren te gebruiken. Dit staat er uiteraard per type bij vermeld.

Daarnaast kun je nog een stijl kiezen. Met meer of minder zilver/chroom, een ‘smoke’ type of de standaard achterlichten van Dodge Ram 1500. 

Ook kun je kiezen voor LED achterlicht Dodge Ram 1500 of halogeen achterlicht Dodge Ram 1500. LED is wat duurder in aanschaf maar wel duurzamer in gebruik.

Achterlicht Dodge Ram 1500 kopen bij US-Partscenter

Een achterlicht Dodge Ram 1500 koop je natuurlijk bij de specialist voor Amerikaanse auto’s. US-Partscenter levert snel en voordelig uit eigen voorraad. Met magazijnen in Nederland en Dallas (VS) zijn de beste American car parts altijd dichtbij.

Neem gerust contact op voor advies wat voor jou de beste keuze is qua achterlicht voor Dodge Ram 1500.

De montage van een Dodge Ram 1500 achterlicht is prima zelf te doen. Ook kun je natuurlijk eerst je onderdelen bestellen en vervolgens de vervanging laten doen door jouw onderhoudsexpert.