• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

Remblokken

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Remblokken Dodge Ram 1500

Remblokken voor de Dodge Ram 1500 behoren tot één van de belangrijkste onderdelen van de auto. Want met zo’n gewicht en kracht wil je natuurlijk op een veilige manier snel tot stilstand komen. Goede Dodge Ram 1500 remblokken zorgen voor voldoende remkracht. 

Voor de Dodge Ram 1500 remblokken hebben we diverse modellen geselecteerd. Houd er rekening mee dat je voor de voorzijde en achterzijde andere remblokken gebruikt. Ook kun je kijken voor een volledige Powerstop remset upgrade kit.

Wij bieden diverse merken Dodge Ram 1500 remblokken, zoals: 

Welke Dodge Ram 1500 remblokken heb ik nodig?

Het is altijd het makkelijkste om te kijken wat voor Dodge Ram 1500 remblokken je nu gemonteerd hebt. Ben je daar tevreden mee of wil je wat anders?

Daarnaast kijk je of het je voorste remmen, achterremmen of beide kanten die aan vervanging toe zijn. Remblokken vervang je in ieder geval altijd links en rechts tegelijk, zodat je een gelijke remkracht hebt over links en rechts. Om die reden worden Dodge Ram 1500 remblokken altijd als set verkocht voor links en rechts, zodat je dit eenvoudig tegelijk vervangt.

Voor en achter kun je wel onafhankelijk van elkaar vervangen. Controleer niet alleen de remblokken van je Dodge Ram, maar ook de andere remonderdelen op functioneren en slijtage. Wil je de Dodge Ram 1500 remblokken niet los halen voordat je de nieuwe remblokken hebt liggen, bel ons dan gerust voor advies. 

Dodge Ram 1500 remblokken en wat nog meer?

Naast nieuwe remblokken voor je Dodge Ram 1500 zijn je remschijven ook aan slijtage onderhevig. Gelukkig kun je bij ons terecht voor al je Dodge Ram remmen en onderdelen zoals remslangen en remklauwen. Een goede remfunctie is een samenspel van al deze onderdelen.

De montage van Dodge Ram 1500 remblokken is een leuke klus om zelf te doen. Je leert je auto beter kennen en het bespaart je op arbeidskosten. Uitbesteden kan natuurlijk ook. Het gaat tenslotte wel om de belangrijke remfunctie. 

Dodge Ram 1500 remblokken kopen bij US Partscenter

Goede onderdelen zoals Dodge Ram 1500 remblokken koop je bij de expert - US Partscenter. We bieden altijd een aantal standaard opties, maar speciale wensen vervullen we ook. We leveren rechtstreeks uit onze eigen voorraad, zowel vanuit Nederland als uit Dallas (Texas). Bel ons altijd gerust voor advies voor het selecteren van het juiste product. En zorg uiteraard voor een correcte montage van de Dodge Ram remblokken, want als het aanloopt wordt het een Dodge Rem 1500.