• Online catalogus 3 miljoen onderdelen
  • Snelle levertijd uit de USA
  • Bedrijven & Particulieren
  • Team van specialisten

inlaatspruitstuk

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dodge Ram inlaatspruitstuk 

Het Dodge Ram inlaatspruitstuk is een belangrijk onderdeel. Voor de verbranding in een motor is lucht nodig. Om deze luchtstroom te bevorderen is er een Dodge Ram inlaatspruitstuk nodig. Het Dodge Ram inlaatspruitstuk zorgt ervoor dat de lucht die via het luchtfilter binnenkomt, gelijkmatig over de cilinders wordt verdeeld. 

Wanneer Dodge ram inlaatspruitstuk vervangen? 

Een defect of verstopt Dodge Ram inlaatspruitstuk is moeilijk te herkennen. Het dichtslibben van de Dodge ram inlaatspruitstuk gaat geleidelijk en daarom merk je niet direct dat er wat mis is. Over een langere periode leidt dit wel tot een hoger brandstofverbruik. Wanneer het Dodge Ram inlaatspruitstuk defect is, geeft deze een knetterend geluid vanuit de motorruimte. Het is daarom ook niet aan te raden om door te rijden omdat er schadelijke gassen kunnen ontstaan. 

Dodge ram inlaatspruitstuk zelf vervangen 

Je vervangt het Dodge Ram inlaatspruitstuk eenvoudig zelf, mits je een beetje technische kennis hebt. Open de motorkap en verwijder de pluspool van de Dodge Ram accu. Zorg dat je dit voorzichtig doet. Maak de boutjes los van het huidige inlaatspruitstuk en verwijder deze onder de motorkap vandaan. Verwijder de oude pakking en maak het vlak van de cilinderkop goed schoon, zodat er geen oude pakkingresten meer op zitten. Vervolgens plaats je de nieuwe pakking en schroef je het Dodge Ram inlaatspruitstuk weer vast. Wij adviseren om deze vast te zetten met een momentsleutel. Vervolgens monteer je alle losgemaakte onderdelen en het Dodge Ram inlaatspruitstuk is vervangen. 

Dodge ram inlaatspruitstuk koop je bij US-Partscenter 

Op zoek naar een Dodge Ram inlaatspruitstuk? Dan ben je bij US-Partscenter aan het juiste adres! Met ons ruime assortiment, bestaande uit meer dan 3.000.000 onderdelen zijn wij dé speciaalzaak omtrent Amerikaanse auto’s. Bestel jij je Dodge Ram inlaatspruitstuk voor 15:00 uur? Dan wordt deze de volgende werkdag bij je geleverd. 

Wil je meer informatie omtrent de Dodge Ram inlaatspruitstuk of overige Dodge Ram onderdelen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar +31 10 321 0392